La oss hjelpe med din søknad

Ring oss på

404 56 333

eller

bli oppringt av en kundebehandler!
En kundebehandler kontakter deg vanligvis innen 10 minutter.

Disse kredittkortene gir rabatt på bensin og drivstoff

Fyller du tanken ofte? Da kan det være lurt å benytte seg av et kredittkort som gjør bensinen og dieselen billigere. Her gir vi deg oversikt over kredittkortene som gir deg god rabatt på drivstoff.

Hvordan fungerer kredittkort med drivstoffrabatt?

Et bensinkort er et vanlig kredittkort , men hver gang du bruker kortet til å kjøpe drivstoff registreres en rabatt helt automatisk. Du betaler full pris på bensinstasjonen, men når regningen fra kredittkortselskapet kommer er rabatten trukket fra. Noen kredittkort gir deg rabatt på flere ulike bensinstasjoner, mens andre kun gir deg rabatt på drivstoff hos én enkelt kjede.

Kredittkort med rabatt på drivstoff – slik beregnes rabatten

Drivstoffrabatten beregnes med prosentvis rabatt eller rabatt i øre/liter. De beste prosentvise satsene, som tilbys av Flexi Visa, gir deg oppimot 4% prosent avslag på prisen. Det finnes også kredittkort hvor disse to kombineres.
Hvor mye kan man spare?
Merk at de ulike kredittkortselskapene har ulike maksgrenser for hvor mye drivstoffrabatt som gies:

 • 365 Direkte: 2000 per år
 • Flexi Visa: 2000 per år
 • Shell Mastercard: Ubegrenset

Mens Flexi Visa og 365 direkte gir deg opptil 4% rabatt på alle bensinstasjoner er Shell Mastercard bundet til Shell stasjoner med en rabatt på 40 øre per liter.

Noen kredittkort har også geografiske begrensninger som gjør at kortet kun gir deg rabatt i Norge eller Europa, mens andre gir deg rabatt i hele verden. Kjører du mye bil i utlandet er det lurt å velge et kredittkort som gir deg rabatt på drivstoff også i utlandet.

Kredittkort med rabatt på bensin – andre fordeler

Noen av kredittkortene har også andre fordeler i tillegg til drivstoffrabatt. Har du Flexi Visa kan du velge å få rabatt på andre varegrupper, for eksempel klær / sko, sportsutstyr eller flybilletter.
Her ser du en oversikt over de beste kredittortene med drivstoffrabatt:
365 Direkte Mastercard

 • 3,65% cashback på alle Esso-stasjoner, gjelder også andre varekjøp enn bensin
 • 34 øre ekstra i drivstoffrabatt hos Esso
 • 2% cashback hos andre bensinstasjonkjeder
 • Maks cashback per år: 2000 kroner

Shell Mastercard

 • 40 øre drivstoffrabatt per liter hos Shell
 • Ubegrenset grense for opptjening
 • Andre fordeler: 1% trumf bonus på alle andre kjøp

Ikano Visa

 • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
 • 1 % fast rabatt på alle andre bensinstasjoner
 • 10 % fast rabatt på leiebil på rentalcars.com
 • Andre fordeler: Reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Månedsrabatter på alt innenfor én bestemt bransje

Flexi Visa

 • 4% på en valgfri kategori, inkludert drivstoff
 • Maksgrense cashback: 200 kroner per måned og 2000 kroner per år
 • 3% cashback på leiebil hos Easycar

Innlegget inneholder reklame

Søke om refinansiering

Søke om refinansiering - det er enklere enn du tror. Vi kan hjelpe deg med både refinansiering av kredittkortgjeld, gi råd om hvordan du kan søke om refinansiering av boliglån og også hjelpe deg som trenger å refinansiere med betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. Hva er refinansiering? Refinansiering betyr å erstatte ett eller flere dyre lån med et lån med lavere rente og bedre betingelser. Har du flere dyre smålån og kreditter vil du også spare penger på færre månedlige gebyrer om du samler disse til ett lån. Det finnes flere typer refinansiering: Refinansiering av kredittkortgjeld Her kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld.  Å refinansiere kredittkortgjeld er noe av det smarteste du kan gjøre for å redusere dine lånekostnader og få romsligere økonomi, da renten på kredittkortgjeld ofte er svært høy. Har du gjeld på flere kredittkort vil det også være kostnader og gebyrer forbundet med hver innbetaling, derfor vil det lønne seg å samle disse til ett lån. Eier du bolig, kan bake gjelden inn i boliglånet, også kalt refinansiering med pant i bolig. Dette vil være lønnsomt, da renten på boliglånet er langt lavere enn renten på kredittkortgjelden. Har du ikke mulighet til refinansiere med sikkerhet i bolig, kan du ta opp et nytt forbrukslån med lavere rente og betingelser og bake kredittkortgjelden inn i det nye lånet. Selv om forbrukslån har relativt høy rente, vil betingelsene og de månedlige lånekostnadene være lavere enn på kredittkortgjelden. Refinansiere forbrukslån I likhet med kredittkortgjeld kan du spare mye penger på å refinansiere dine forbrukslån. Søke om refinansiering - slik gjør du det Du fyller bare ut skjema "søke om refinansiering" så kommer en av våre rådgivere tilbake til deg innen kort tid. Du kan også ringe oss på telefon 404 56 33. Å sende inn en søknad om refinansiering er gratis og uforpliktende. Les også: Slik kan du bake inn forbrukslån i boliglån Lån med pant i bolig - ofte en god løsning Medlåntaker boliglån - øk sjansene dine på boligmarkedet Slik får du huslån med betalingsanmerkning

3 veier til lavere rente

Økte  lånekostnader vil utgjøre en større byrde for stadig flere framover, derfor er det nå viktigere enn noen gang å ta grep for å få lavere rente og bedre betingelser på dine lån. Vi viser deg hvordan: Skaff deg oversikt over økonomien din Det første du bør gjøre er å skaffe deg oversikt over din økonomiske situasjon. Ta en kikk på de siste kontoutskriftene og lag en oversikt over inntektene og de største utgiftene du har. Sett opp en liste over banker og kreditorer som du skylder penger til og sjekk hvor mye du betaler i renter og gjeld hver måned. Forhandle med banken din Bankene har ikke faste priser slik som det er på supermarkedene. Det du betaler for dine lån er resultatet av en avtale mellom deg og banken, og den kan (og bør) reforhandles med jevne mellomrom. Særlig på et boliglån i millionstørrelse er det betydelige årlige summer å spare på hvert tiendels prosentpoeng du kan redusere renta med. Har du boliglån, bør du først sjekke hva som er billigste rente i markedet for denne typen lån. Du kan sjekke rentenivå blant annet på finansportalen. Kontakt gjerne andre banker og sjekk om de kan gi deg et godt tilbud. Deretter bør du kontakte din bank og spørre om de kan gi deg et like bra eller bedre tilbud. Mange banker vil strekke seg langt for å beholde eksisterende kunder. Kvitt deg med dyre smålån og forbruksgjeld Du kan spare mye penger på bedre rente på boliglånet, men har du i tillegg dyr forbruksgjeld og smålån, som for eksempel kredittkortgjeld, bør du også kvitte deg med denne gjelden så raskt som mulig. Om du ikke har mulighet til å tilbakebetale disse lånene med en gang, bør du refinansiere denne gjelden. Å refinansiere vil si å erstatte de dyre lånene dine med et nytt lån med bedre betingelser. Har du boliglån kan du forsøke å bake forbruksgjelden din inn i boliglånet, da boliglånet som regel har langt lavere rente. Alternativt kan du ta opp et nytt lån med lavere rente og bedre betingelser. Har du flere smålån og dyre kreditter vil du også spare penger på færre månedlige gebyrer. Dessuten vil du få bedre oversikt over økonomien om du har bare en kreditor å forholde deg til. Vi i Finanstipset har dyktige rådgivere som kan hjelpe deg med lavere rente på din gjeld. Dette gjelder også deg som har betalingsanmerkninger eller andre økonomiske vanskeligheter. Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende samtale.

Nordmenn tar stadig opp mer forbruksgjeld

Har du mye forbruksgjeld? Finanstipset kan hjelpe deg ut av knipa. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Norge har for tiden lav arbeidsledighet, men nordmenn tar stadig opp mer forbruksgjeld og om arbeidsledigheten skulle stige blir det vanskelig for mange å betjene lånene. Refinansiering av forbruksgjeld Derfor bør du kvitte deg med dyr forbruksgjeld så raskt som mulig ved å refinansiere. Dette betyr at du erstatter dine dyre forbrukslån med et lån med lavere rente og bedre betingelser. Slik vil du få mer å rutte med hver måned, økonomien din blir mer oversiktlig og om du slår flere lån sammen til ett vil du spare penger på færre gebyrer. Det finnes flere former for refinansiering. Her kan du lese mer om de ulike formene for refinansiering: Refinansiering av kredittkortgjeld Refinansiering av forbrukslån Refinansiering av huslån Refinansiering med pant i bolig Det var 470.000 saker til inkasso fra forbrukslånsbankene ved utgangen av 2018, viser tall til fra Finanstilsynet. Med et snitt på 45.000 per sak, gir det saker for over 21 milliarder kroner som gikk til inkasso. At nordmenn tar opp stadig mer forbruksgjeld og ikke er i stand til å betale tilbake det de skylder, bekymrer myndighetene. Derfor er det nå opprettet et gjeldsregister som skal hindre nordmenn fra å ta opp mer gjeld enn privatøkonomien tåler. Se også: Hjelp til refinansiering av gjeld Har du inkassosaker eller betalingsanmerkninger kan dette forhindre deg i å ta opp ytterligere lån eller å kjøpe basis tjenester som telefonabonnement og strøm. I verste fall kan bankene sette i gang tvangsinnkreving i form av trekk i lønn eller trygd, eller de kan sikre kravet ved å ta pant i formuesgoder som for eksempel fast eiendom, bankkonto og verdipapir. Finanstipset kan gi deg økonomiske råd og hjelp til refinansiering til tross for at du har pågående inkassosaker eller betalingsanmerkninger.