Refinansiering med sikkerhet

Selv om du har økonomiske utfordringer eller betalingsproblemer, kan vi hjelpe deg med refinansiering med pant i bolig.
Start med en enkel søknad her, og vi tar kontakt med deg og finner ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg.
Se også: Så mye kan du spare på refinansiering med pant i bolig.

Refinansiering med sikkerhet – fakta og fordeler:

Å refinansiere med pant i bolig kalles også refinansering med sikkerhet i bolig. Du kan spare mye penger og få en bedre økonomisk hverdag etter slik refinansiering:

  • Ved å gå igjennom din økonomi kan vi finne gode løsninger som gir deg en forbedret økonomisk situasjon og lavere månedlige kostnader.
  • Vi kan også hjelpe deg som har pågående inkassosaker eller betalingsanmerkninger.
  • Vår målsetning er at du skal komme styrket ut av et kundeforhold hos oss i form av bedre likviditet, eventuelt unngå tvangssalg
  • Gjennom samtaler og analyser identifiserer vi ulike løsningsalternativer som er tilpasset din økonomiske situasjon.
  • Lån sikres med pant i bolig eller annen fast eiendom. Belåningsgrad vurderes ut ifra boligens beliggenhet og omsettlighet, og kan være inntil 75 – 85 % av boligens verdi.
  • Også hus, hytte eller fritidsbolig kan stilles som sikkerhet.
  • Du må ha betjeningsevne i form av faste eller variable inntekter. Du kan stille med både lønnsinntekt og inntekt i form av stønader fra nav.

Når du søker om refinansiering med sikkerhet i bolig vil det bli gjort en kredittvurdering av deg. En kredittvurdering er en analyse av din kredittverdighet. Det betyr at din økonomiske fortid, din nåværende økonomi eog det du eier, blir vurdert for å anslå sannsynligheten for at du klarer å betale tilbake hvis du tar opp et lån eller bruker kredittkort. Hvis du er kredittverdig, har du ingen betalingsanmerkninger.
Din livssituasjon er også viktig i vurderingen av din kredittverdighet. Derfor må du dokumentere inntekt, både lønnsinntekt og eventull stønad fra NAV. Er du ufør, eier eller leier bolig, om du har andre lån, er også faktorer som blir sett på, fordi dette kan påvirke din betalingsevne.
Se også: Slik dokumenterer du inntekt fra nav.

  • Passer meget godt for refinansiering av kredittkortgjeld eller andre dyre smålån.

Slik kommer du i gang

Du kan sende inn en søknad her, det er helt gratis og uforpliktende. Vi vil komme tilbake til deg innen kort tid og for å hjelpe deg i gang med refinansieringen.
Les også:
Gjeldsregisteret – alt du trenger å vite
Lån med sikkerhet i bolig – det lønner seg
Stikkord: Refinansiere med sikkerhet i bolig. Privat økonomi. Kredittkorthjelp. Refinansiering med pant i bolig. Kredittkortgjeld. Refinansiering med sikkerhet i bolig

Står du fast? Ring oss på 404 56 333 – vi hjelper deg!

Ring 404 56 333 for rådgivning

Vil du fylle ut søknaden senere?

Opplysningene behandles sikkert og trygt. Du samtykker til at Finanstipset kan behandle dine personopplysninger
som beskrevet her.