Refinansiering online

refinansiering online

Refinansiering online – det er enklere enn du tror.

Bare start søknad her

Vi kommer tilbake til deg innen kort tid. Det er uforpliktende, effektivt og du får saken din behandler direkte etter innsendt søknad. Det er også helt uten kostnader.


Hvorfor refinansiere online?


Å refinansiere betyr rett å slett å ta opp et nytt lån for å erstatte gamle lån. Du tenker kanskje at dette høres tungvint ut, men du kan faktisk spare mye penger ved å refinansiere.

Bedre betingelser og rente


Har du mange dyre smålån og kreditter lønner det seg å samle disse til ett lån med bedre betingelser og rente. Slik vil du få mer økonomisk frihet hver måned. Dessuten vil du spare penger på å betale ett månedlig gebyr i stedet for mange.


Har du boliglån kan det lønne seg å bake andre dyrere lån inn i boliglånet. Dette er fordi boliglån er billigst og har best betingelser.

Bli kvitt inkassogjeld


Har du betalingsanmerkninger og pågående inkassosaker er det vanskelig å få nye lån og mange banker vil si nei. Men om du refinansierer de lånene du har vil du kunne frigjøre midler slik at du kan kvitte deg med inkassogjelden og få en ny og bedre økonomisk hverdag.

Selv om mange banker vil si nei til å gi deg nye lån i en slik situasjon, kan du ta kontakt med Finanstipset som kan hjelpe deg, det er helt gratis og uforpliktende.

Start søknad om refinansiering her


Refinansiering online – det er uforpliktende og effektivt


Fremfor å bruke tid på å gå til banken eller ringe kan du enkelt refinansiere online. Det tar bare noen minutter å fylle ut det online skjemaet og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid. Når du søker om refinansiering på nett vil du få svar om eventuelle tilbud på e-post og SMS.

Se også:

Hva er e-takst

Øke boliglånet – slik gjør du det

Hva betyr boliglånsreserve?


Emner: Privat økonomi, refinansiering online, betalingsanmerkninger og inkasso, online refinansiering,

Står du fast? Ring oss på 404 56 333 – vi hjelper deg!

Ring 404 56 333 for rådgivning

Vil du fylle ut søknaden senere?

Opplysningene behandles sikkert og trygt. Du samtykker til at Finanstipset kan behandle dine personopplysninger
som beskrevet her.