Norges billigste refinansiering?

Norges billigste refinansiering? Kontakt oss i dag angående refinansiering av dine lån så skal vi gjøre vårt beste for at du skal få så lav rente som mulig.
Refinansiering betyr enkelt fortalt å erstatte dyr gjeld med et billigere lån.
Kredittkortgjeld og andre smålån kan ofte ha en rente på mellom 15 og 30%. Erstatt disse dyre kredittene og smålånene (f.eks kredittkortgjeld) med et mye billigere lån fra oss. Slik kan du spare mye penger hver måned på lavere renteutgifter. Dessuten sparer du gebyrer hver måned. Se hvor mye du kan spare på færre gebyrer hver måned. Du kan også få bede betingelser som for eksempel lengre nedbetalingstid.
Disse lånene kan du refinansiere:
Refinansiering av kredittkortgjeld. Det høye rentenivået på kredittkort, som normalt er på mellom 20 og 30 prosent, gjør at mange med kredittkortgjeld ender opp med å betale det dobbelte av det de opprinnelig lånte.
Det finnes flere muligheter for å refinansiere kredittkortgjeld. Et alternativ er å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. Et slikt lån kan ha renter på 10-15 prosent, altså halvparten av nivået for kredittkort. Det innebærer at man kan kutte både rentene og nedbetalingstiden kraftig ved gjøre om kredittkortgjelden til forbrukslån.
Har du boliglån, finnes det muligheter for å bake kredittkortgjelden inn i boliglånet. Les mer om refinansiering med pant i bolig her.
Refinansiering av forbrukslån
Du kan utnytte verdistigningen på din bolig til å samle smålån og refinansiere forbrukslån. Ved å bake forbrukslånet inn i boliglånet vil du kunne få lavere rnte og bedre betingelser.
Fordeler med å låne med sikkerhet i egen bolig:

  • Du får lavere månedlige utgifter til lån ved å rydde opp i dyr gjeld.
  • En forenklet økonomisk hverdag
  • Vesentlig lavere rente enn forbrukslån og kredittkort.

Hvordan søke om billig refinansiering fra Finanstipset?
Det er raskt og enkelt å søke om refinansiering via Finanstipset. Du legger bare inn dine opplysninger i dette skjemaet så kommer vi tilbake til deg innen kort tid. Det er helt gratis og uforpliktende. Husk på, at du først kan se ditt endelige tilbud, når du har sendt inn en søknad. Renten avhenger nemlig av den kredittvurderingen, som selskapet foretar.
Les også: Refinansiering med betalingsanmerkning – slik gjør du det
Nøkkelord: Norges billigste refinansiering, billig refinansiering, refinansiere kredittkortgjeld, refinansiere boliglån

Står du fast? Ring oss på 404 56 333 – vi hjelper deg!

Ring 404 56 333 for rådgivning

Vil du fylle ut søknaden senere?

Opplysningene behandles sikkert og trygt. Du samtykker til at Finanstipset kan behandle dine personopplysninger
som beskrevet her.