Søke om refinansiering

Søke om refinansiering – det er enklere enn du tror. Vi kan hjelpe deg med både refinansiering av kredittkortgjeld, gi råd om hvordan du kan søke om refinansiering av boliglån og også hjelpe deg som trenger å refinansiere med betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å erstatte ett eller flere dyre lån med et lån med lavere rente og bedre betingelser. Har du flere dyre smålån og kreditter vil du også spare penger på færre månedlige gebyrer om du samler disse til ett lån. Det finnes flere typer refinansiering:

Refinansiering av kredittkortgjeld

Her kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld.  Å refinansiere kredittkortgjeld er noe av det smarteste du kan gjøre for å redusere dine lånekostnader og få romsligere økonomi, da renten på kredittkortgjeld ofte er svært høy. Har du gjeld på flere kredittkort vil det også være kostnader og gebyrer forbundet med hver innbetaling, derfor vil det lønne seg å samle disse til ett lån.

Eier du bolig, kan bake gjelden inn i boliglånet, også kalt refinansiering med pant i bolig. Dette vil være lønnsomt, da renten på boliglånet er langt lavere enn renten på kredittkortgjelden.

Har du ikke mulighet til refinansiere med sikkerhet i bolig, kan du ta opp et nytt forbrukslån med lavere rente og betingelser og bake kredittkortgjelden inn i det nye lånet. Selv om forbrukslån har relativt høy rente, vil betingelsene og de månedlige lånekostnadene være lavere enn på kredittkortgjelden.

Refinansiere forbrukslån

I likhet med kredittkortgjeld kan du spare mye penger på å refinansiere dine forbrukslån. Les mer om refinansiering av forbrukslån her.

Søke om refinansiering – slik gjør du det

Du fyller bare ut skjema “søke om refinansiering” så kommer en av våre rådgivere tilbake til deg innen kort tid.

Du kan også ringe oss på telefon 404 56 33. Å sende inn en søknad om refinansiering er gratis og uforpliktende.

Legg inn uforpliktende søknad kostnadsfritt

Les også:

Slik kan du bake inn forbrukslån i boliglån

Lån med pant i bolig – ofte en god løsning

Medlåntaker boliglån – øk sjansene dine på boligmarkedet

Slik får du huslån med betalingsanmerkning

Står du fast? Ring oss på 404 56 333 – vi hjelper deg!

Ring 404 56 333 for rådgivning

Vil du fylle ut søknaden senere?

Opplysningene behandles sikkert og trygt. Du samtykker til at Finanstipset kan behandle dine personopplysninger
som beskrevet her.